Over ons

Even kennismaken

Wij zijn al 28 jaar een toonaangevend bedrijf op het gebied van pioenrozen teelt, en leveren onze producten aan klanten over de hele wereld.

Onze kwekerij is gevestigd in het prachtige Andijk, waar we ons toeleggen op het kweken van pioenen in vele verschillende soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een romantische roze pioen, een opvallende rode bloem of een zachte witte variant, bij ons vindt u het allemaal.

Ons bedrijf is opgericht op 1 juni 1995 en sindsdien hebben we ons voortdurend ontwikkeld en geïnnoveerd om ervoor te zorgen dat we altijd de hoogste kwaliteit producten leveren aan onze klanten. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat onze planten met de grootst mogelijke zorg worden gekweekt en dat elke bloem die onze kwekerij verlaat aan onze strenge kwaliteitsnormen voldoet.

We hebben een uitgebreid netwerk van klanten over de hele wereld en leveren onze pioenrozen aan groothandelaren, bloemisten en retailers. Of u nu op zoek bent naar bloemen voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of een verjaardag, of gewoon wilt genieten van de schoonheid van deze prachtige bloemen, bij ons vindt u precies wat u zoekt.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over onze producten en diensten, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om u te helpen!

Benieuwd naar ons assortiment?